Vakantiepark Landal Orveltermarke

  • Met een Avontureneiland en indoor speeltuin
  • Overdekt zwembad en natuurbad
  • Avontuur, natuur en cultuur
Categorie:

Beschrijving

Vakantiepark Landal Orveltermarke ligt midden in de natuur van Drenthe. Dit park is geschikt voor de liefhebber van rust, avontuur, historie en cultuur. Er zijn veel leuke activiteiten voor jong en oud en kinderen kunnen spelenderwijs leren en ontdekken op het vernuverpad of het avontureneiland.

Wij waren op dit vakantiepark en vonden het er heel fijn.

Er zijn allerlei soorten vakantiehuizen. Je hebt huisjes met een sauna of een groot bubbelbad. En er zijn ook kinderhuisjes met een grote trampoline in de tuin. Er zijn allerlei luxe huisjes op dit park en ze zijn in een boerderijstijl gebouwd.

Vakantiepark Landal Orveltermarke met kinderen

Bijzonder is het avontureneiland waar je kan spelen met water. Er is een kabelbaan, uitkijktoren, allerlei klimtoestellen en schommels. In de zomer is het natuurzwembad geopend. Ook is er een binnenzwembad.

Door het park loopt het Vernuverpad, een natuurbelevingspad waarbij laarzen aan te raden zijn. Verder is er een indoor speeltuin en airhockey.

Direct naast het park ligt Museumdorp Orvelte, zeker een aanrader om te bezoeken. En wandel je over de heidevelden, dan kan je een Schotse Hooglander tegenkomen.

Extra informatie

Aanbieder

Landal GreenParks

Kenmerken

Indoor speeltuin, Speeltuin, Zwembad

Provincie

Drenthe

Soort

Bungalow

Sterren

4 sterren