Recensie: indoorspeeltuin TunFun in Amsterdam

2

Onlangs was ik op een regenachtige middag met mijn kinderen in TunFun. Een indoorspeeltuin in het centrum van Amsterdam.

TunFun is onder de grond, bij het mr. Visserplein. Je loopt daarom eerst een stuk naar beneden. Dit is ook goed te doen met een kinderwagen of rolstoel. Update – Deze speeltuin is helaas gesloten, dit zijn andere leuke kinderactiviteiten in Amsterdam!


IMG_7468 - kopie
En na een aantal afdalingen en bochten sta je in het centrum van de hal, vanaf boven heb je een mooi overzicht.

Leuk gedaan: je loopt door een klimtoestel naar beneden, naar de ingang van de speelhal.
IMG_7470 IMG_7472
Voor de allerkleinsten is deze zachte hoek gemaakt. Ook je baby kan terecht in deze indoor speeltuin.
IMG_7473 IMG_7474 IMG_7477 IMG_7479
Veel foto’s van de toestellen. De kinderen hebben urenlang gespeeld. Ballenbak, glijbaan, trampolines. Klimmen, klauteren. Eindeloos speelplezier. Wij waren er op een maandagmiddag en het was heerlijk rustig. Als je goed kijkt zie je een grijze glijbaan: heel erg steil. Echt! Alleen voor hele stoere kids en hun ouders.
IMG_7484 IMG_7485
De HapSap bar. Hier bestel je eten en drinken. Leuk is dat er keus is in hoe (on)gezond je wilt eten: verschillende soorten ijsjes maar ook rijstwafels en rozijntjes.
IMG_7491
Een klimmuur, kegelbaan, lasergamen, hok met blokken, trampolines, speelveld: er is echt van alles. Kinderen vanaf 0 tot eind basisschool, ze kunnen bij TunFun heerlijk spelen.
IMG_7493 IMG_7497 IMG_7499 IMG_7502 IMG_7503 IMG_7504 IMG_7505
En het laatste: een blackbox. Een speeltoestel zonder licht. Echt in het donker op zoek naar de uitgang. Met een kinderlijf te doen, voor volwassenen een leuke uitdaging.

2 Comments
  1. Monique | WritingMonique zegt

    Oké, ik heb geen kinderen maar ik word zo blij van dit soort reviews van jou! Al die speeltuinen zijn zo vrolijk en gezellig. Zo leuk!

    1. Karlien zegt

      Thanks! Yup, stiekem zijn deze speelhallen voor volwassenen ook heel leuk 🙂

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.