Omgeving van Barcelona met kids | 10 uitjes in Catalonië

0

Wat is er te doen in de omgeving van Barcelona met kids? Jacqueline en Geert wonen in deze regio met hun kinderen en delen hun tips!

Tijdens een stedentrip naar Barcelona is het leuk om ook wat van de omgeving te zien. En als je op vakantie bent in de omgeving van Barcelona, dan wil je weten wat er te doen is.

Omgeving van Barcelona met kids: 10 activiteiten

PortAventura

PortAventura is een pretpark met achtbanen in Salou. Het heeft ook een waterpark. In 2017 is Ferrariland geopend, met een ontzettend snelle achtbaan. Leuk voor een hele dag vermaak met de kinderen. Bezoek PortAventura en Ferrari Land en koop online een 1-, 2- of 3-daags ticket.

PortAventura

Ponyrijden en Paardrijden

In  La Torre de Claramunt kunnen kinderen en volwassenen paardrijden. Tot 7 jaar rijd je op een pony, ben je ouder dan 7 jaar, dan mag je paardrijden.

Paardrijden bij Barcelona

Kartbaan

Deze kartbaan is een replica van een Formule 1 circuit! Er zijn ook karts die geschikt zijn voor kinderen vanaf 5 jaar. Zeker een tof uitjes in de omgeving van Barcelona met kids.

Aqualeon waterpark

Aqualeon is een water- en safaripark. Er zijn allerlei glijbanen die je met een band aflegt. Dit park is geschikt voor zowel de kleintjes als de grotere kinderen.

Wakebording

Het wakeborden lijkt op waterskiën, waarbij je getrokken wordt door een lier.

Les Deus

Les Deus is een heel leuk boomtoppen parcours. Dit parcours is geschikt vanaf een lengte van 1,35 meter.

Catalunya en miniatura

Catalunya en miniatura is een soort Madurodam in Torelles de Llobregat.

Straatfestival

Begin april is er in Igualada een straatfestival voor kinderen met allerlei optredens. Een aanrader om heen te gaan!

Zomerfeesten

In de zomer zijn er de feesten waarbij castellers menselijke torens maken tot 10 personen hoog. De kinderen staan natuurlijk bovenop. Er zijn vuurwerkoptochten waarbij kinderen verkleed als duivels met vuur spuitende drietanden door de stad lopen.

Sitges

Sitges is een mooie badplaats. Hier is een zandstrand met baaien. Ideaal is dat dit zeer geleidelijk afloopt. Hierdoor is het strand ook geschikt voor jonge kinderen.

Wat zijn jouw tips voor de omgeving van Barcelona met kids? 

Jacqueline en Geert wonen in deze omgeving met hun kinderen. Zij verhuren er kindvriendelijke accommodaties. Deze accommodaties zijn geschikt voor 2 – 7 personen. Als gast geniet je er van maximale privacy en een adembenemend uitzicht.

Jacqueline en Geert
Jacqueline en Geert
omgeving van Barcelona met kids
omgeving van Barcelona met kids
omgeving van Barcelona met kids
Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.